JK FLOODING

OVER ONS

SPECIALIST BIJ WATEROVERLAST

Ooit wel eens te maken gehad met wateroverlast? De kelder ondergelopen na een fikse regenbui? De garage moeten betreden in rubberen kaplaarzen omdat het water u tot aan de knieën stond? Uw inboedel ooit wel eens weggegooid door toedoen van wateroverlast?

Wij wel. En onze klanten ook. Of beter gezegd; onze klanten niet meer.

JK FLooding

Voorkomen is beter dan genezen

In de jaren die wij actief zijn als specialist bij wateroverlast hebben we het vaak genoeg gezien. De kracht van water. De impact die een overstroming kan hebben. Op materialen. Maar zeker ook op de mensen die het overkomt.

Want het zal je maar gebeuren. De foto albums van de kinderen weg moeten gooien omdat deze opgeslagen lagen in de garage of kelder die van het ene op het andere moment opeens blank stond. Met open mond en de handen in het haar toezien hoeveel schade het water berokkend heeft aan uw eigendommen. Het kwaad is immers zo geschied indien er geen adequate oplossing voor handen is.

Als er één ding is dat wij van JK Flooding tijdens onze werkzaamheden hebben geleerd, is het wel dat voorkomen altijd beter is dan genezen.

Oplossing bij wateroverlast

“Gelukkig is de adequate oplossing er. We hebben hem namelijk zelf bedacht. En ontwikkeld.
De JK House Protector is dé (maatwerk) oplossing om uw pand te beschermen tegen wateroverlast. Met dit hulpstuk verzekert u zichzelf tegen schade aan uw eigendommen in geval van een overstroming of andere vormen van wateroverlast. Geen gedoe meer met zandzakken, maar een waterkering die u zelf snel en gemakkelijk plaatst zonder aanpassingen aan uw woning te hoeven doen.”

De JK House Protector in steekwoorden

Onze JK House Protector. We raken er zelf niet over uitgepraat. U leest er hier alles over, maar om de JK House Protector dan toch maar in een aantal woorden te omschrijven:

  • Waterdichte stormvloedkering
  • Eenvoudige afsluiting van deuropeningen en kleine garagepoorten
  • Geen aanpassingen aan uw woning
  • Zelf eenvoudig te installeren zonder hulpstukken
  • Stevig ALU profiel voor lange levensduur
  • Vaste afmetingen of helemaal op maat gemaakt
  • Grondig op prestaties getest

Lees verder over onze JK House Protector of vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op