Onze nieuwe werkplaats

Waar onze ingenieuze waterschotten tot leven komen
werkplaats3

NIEUWE TIJDEN, NIEUWE AANPAK

Een overstroming in Lichtervelde. Dat is waar het voor ons van JK Flooding allemaal is begonnen. De nood was aan de man. Wij zagen een oplossing: de eigen JK House Protector, een stormvloedkering die men in een mum van tijd zelf installeert in geval van wateroverlast.

Naast ons eigen product werkten we de afgelopen jaren ook met diverse waterschotten uit het buitenland om grote deuren en garagepoorten te kunnen beschermen tegen water. Ze waren goed. Maar wij vonden dat het voordeliger en efficiënter kon. En begonnen dus zelf maar met het ontwikkelen van dé nieuwe generatie JK-waterschotten.

ONZE NIEUWE WERKPLAATS

ONZE NIEUWE WERKPLAATS

Nu het kleine broertje van onze JK House Protector, de JK Delta, in de productiefase is gekomen is het voor ons noodzaak om door te groeien. Onze nieuwe werkplaats in Zwevezele maakt het mogelijk om op grotere schaal aan onze eigen ontworpen en vervaardigde waterschotten te werken. We hebben de ruimte om te testen, te bouwen, te sleutelen, te verbeteren en uiteraard uiteindelijk te produceren.

werkplaats5
werkplaats6

KOM BINNENKORT EENS EEN KIJKJE NEMEN!

Op dit moment zitten we nog volop in de ontwikkelingsfase. We bouwen onder meer nieuwe testfaciliteiten zodat we onze eigen gemaakte producten uitvoerig kunnen testen.

Als alles volgens planning verloopt ontvangen we u graag aan het einde van het jaar om onze werkplaats en onze producten met eigen ogen eens te komen bekijken. Op afspraak geven we u graag een rondleiding zodat u meer te weten kunt komen over onze unieke JK House Protector en JK Delta en ze uiteraard ook zelf in werking kunt zien.

DE BOUW VORDERT GESTAAG

OPENING BEGIN JUNI 2018!

Ondertussen is de productie van onze eigen gemaakte JK House- en JK Delta Protector weer in volle gang in onze nieuwe werkplaats!

Onze nieuwe werkplaats is ingericht en helemaal klaar voor gebruik!

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en wij nemen z.s.m. contact met u op